U 7 in U 8V soboto, 19. oktobra 2013 smo s selekcijama U-9 in U-8 nastopili na ligaškem turnirju v Kranju, ki ga je organiziral NK Sava Kranj. Sodelovale so ekipe NK Sava Kranj, NK Polet, NK Kranjska Gora, NK Šobec Lesce U-9 in NK Šobec Lesce U-8.
Na turnirju smo nastopali z dvema ekipama : NK Šobec Lesce U-9 in NK Šobec Lesce U-8. Drese za ekipo U-9 so oblekli: Demeter Bole, Jaka Kušar, Aleks Svetina, Jakob Kramar, Nik Milovanović, Brejc Bor, Nejc Amon in Tristan Hvala.  Za ekipo U-8 pa: Jernej Rupel, Jure Lakota, Uroš Lepir, Jakob Humerca, Jan Goličič, Dejan Vamberger, Luka Matković, David Popp, Žan-Luka Detela.
Ekipa U-9 se je po dobro odigranih štirih tekmah morala zadovoljiti z dvema zmagama enim remijem in porazom. Za nekatere igralce te ekipe je bil to prvi ligaški turnir. Medtem, ko je   ekipa U-8  suvereno odigrala vse tekme  in prav vse nasprotne ekipe   deklasirala  z visokim rezultatom.  Le starejši soigralci iz matičnega kluba so jim predstavljali malo večji izziv. Fantje so pod vodstvom trenerja Damjana Hvale tako dobro igrali, da so si kasneje v  dogovoru s starši v McˇDonaldsu zaslužili malico saj so po  štirih napornih tekmah  dosegli gol razliko 17:2.
Med pospravljanjem Kranjskega igrišča , je v naših ušesih še vedno odzvanjalo: »Gol, gol gol Lesce so ta bol, Lesce vam pokažejo kako se goli mažejo!!!«In bili smo ponosni, otroci, starši in trener.
Damjan Hvala.

 

Facebooktwitterby feather