PrvakiStarejši dečki so v dvanajstčlanski ligi kolo pred koncem (zadnje kolo so prosti, a jih Kranjski Triglav ne Del navijacevmore več dohiteti) zasluženo osvojili prvo mesto. Skozi celo prvenstvo so igrali odlično in kljub raznim zakulisnim igricam zdržali. Mogoče najtežja je bila današnja zadnja tekma proti Kranju na njihovem igrišču. Po zaostanku v prvem delu, smo uspeli dvakrat zadeti in se veseliti!  Iz Lesc je prispelo približno 100 navijačev, ki so za mlade igralce po eni strani predstavljali spodbudo, po drugi pa ustvarjali hud pritisk. Velika hvala tudi domačinom, ki bi si po prikazanem zaslužili še višje mesto na lestvici.
V mesecu juniju nas čakajo dvojne kvalifikacije (ker se liga zmanjša) za vstop v 1. Slovensko ligo. Igralci, trener Jožef, tehnični Lavtar, starši – PONOSNI SMO NA VAS.
Za člani so U 15  v tej sezoni drugi prvaki, kolo pred koncem pa si z zmago  prvo mesto lahko zagotovijo še mladinci, ki v nedeljo prav tako gostujejo v Kranju. Kadeti in U 13  so si že zagotovili drugo mesto.

Facebooktwittergoogle_plusby feather